Construcție de calitate

Regimul redus de înalţime, S+P+5E, conferă ansamblului un grad sporit de siguranţă. Stuctura de rezistenţă este asigurată de cadrele de beton armat, confortul termic și acustic fiind asigurat de către termosistemul din vată minerală bazaltică și tamplarie de tip PVC cu 3 rânduri de sticlă.

Construcţia ansamblului are la bază calcule solide de rezistenţă, ce asigură o înaltă protecţie antiseismică.

Arhitectură modernă 

Compartimentare excelentă

Zorilor îmbină armonios arhitectura modernă și compartimentarea excelentă, cu volumetria atractivă și spațioasă. Stilul arhitectural emană rafinament și eleganță prin liniile de design curate, fară ornamente excesive și suprafețe vitrate generoase care permit pătrunderea luminii naturale.

Terasele  și spațiile verzi generoase reprezintă o oază de liniște și energie pozitivă, în care veți găsi confortul și liniștea interioară dupa o zi agitată. 

Pe faţada vor fi montate jardiniere în zona balcoanelor, pentru a delimita suprafaţa destinată fiecărui apartament în parte. 

Proiectul propune un mix de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, fiind astfel perfect pliabile nevoilor, dorințelor și gusturilor tale în materie de design și organizare a spațiului.

Fiecare apartament este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei, fără a avea spații nule. Pentru a reda o atmosferă modernă și reconfortantă, apartamentele vor dispune de finisaje atent selecționate, realizate cu materiale din game de top care aparțin unor furnizori renumiți ai pieței.